Penes Curcanul 14, Platinum Towers A51office@saunapro.ro

SaunaPro Eco

Sauna Pro Eco vă introduce la un preţ rezonabil în lumea SaunaPro.

La fel ca toate modelele SaunaPro, cabinele Eco sunt complet variabile în ceea ce priveşte forma şi mărimea. Cabinele Eco sunt construite din panouri modulare tip sandwich lambrisate orizontal cu bariera termica realizata din fibra de sticla cu folie de aluminiu. Astfel caldura va ramane sigur in sauna.

Detalii SaunaPro Eco

Cabină saună Molid Nordic cu noduriBancute abachi pe 2 nivele; design transversal al sezutului
Bancuta superioara latime 50cm
Bancuta inferioara latime 40cm
Fara masca intre bancute
Spatar simplu din 2 reazeme
Tetiera pentru fiecare bancuta superioara
Rama pentru podea
Gratar pardoseala din molid
Rama protective pentru soba
Uşă saună Sticla clara 6mm
Lumini saună Lampi cu abajur curbat
Sobă saună Harvia
Control saună Inclus pe soba

Esenţe lemn SaunaPro Eco

Toate modelele SaunaPro sunt construite din lemn de cea mai buna calitate. Principalele esente de lemn sunt importate din regiunile scandinave si Canada. De asemenea va punem la dispozitie esente de lemn exotic din Africa sau Indonezia.

Calitatea saunei este data in principal de lemnul din care este facuta.
Pentru tavan si peretii interiori lemnul folosit nu trebuie sa crape in conditiile variatii mari si constante de temperatura si umiditate. Molidul nordic, pinul finlandez , hemlock-ul si cedrul canadian, dar si meranti-ul indonezian sunt esente foarte potrivite pentru a indeplini aceste conditii.
Pentru banchete, tetiere , spatare lemnul trebuie sa indeplineasca cu totul alte conditii. Aceste piese de interior trebuiesc contruite dintr-un lemn care sa fie slab conductaor al caldurii si care sa nu crape. Foarte potrivit este abachi-ul african.

Molidul Nordic cu noduri

Sauna Pro - Molidul Nordic cu noduriMolidul Nordic este lemnul clasic folosit in constructia saunelor. Este caracterizat de un foarte bun raport calitate – pret.

Abachi

Sauna Pro - AbachiEste una din cele mai raspandite esente africane. Este de culoare deschisa iar principala lui proprietate este aceea ca este slab conductor de caldura si deci se incalzeste mai putin decat alte tipuri de lemn. Asta il face ideal pentru bancute, spatare si tetiere.

Sobe & control saune

Inima unei saune este soba electrica, cea care da puterea de incalzire. Pentru saunele de uz privat cel mai important este ca timpul de incalzire sa fie cat mai rapid. Sobele de sauna comercializate de noi sunt umplute cu roci vulcanice ce au o mare capacitate de a retine caldura si de a reactioan intensiv cand sunt stropite cu apa aromata.

Puterea unei sobe de sauna se alge in functie de marimea saunei, asfel pentru fiecare metru cub de volum al saunei ii este necesar 1 kW putere.

Pentru Soft Sauna sau Soft Steam Sauna vor fi echipate cu sobe special ce pot crea umiditate, umiditate ce va fi controlata ca si temperatura prin intermediul unui panou de control special.

Sobe sauna Finlandeza

Sauna Pro - Harvia VegaHarvia Vega cu panou incorporat, carcasa inox, prindere pe perete.
Puteri intre 4.5÷9kW

Sauna Pro - EOS ThermatEOS Thermat cu carcasa din inox vopsit in anthracite pearl, prindere pe perete.
Puteri intre 4.5÷9kW

Sobe sauna Soft Steam

Sauna Pro - EOS Bi O ThermatEOS Bi-O Thermat, soba cu evaporator inclus pe lateral.
Bol pentru ierburi aromate asezat deasupra evaporatorului.
Carcasa din inox vopsit in anthracite pearl, prindere pe perete.
Puteri intre 6÷9kW

Sobe sauna uz public

Sauna Pro - EOS P1EOS P1 cu carcasa interioara si exterioara din inox, montare pe pardoseala.
Puteri de 12KW & 15kW

Panouri control

Creierul fiecarei SaunaPro este un sistem inteligent de control. Aceste panouri de control modern nu controleaza doar temperature ci intreaga atmosfera din sauna. Astfel poti alege intre a face sauna, soft sauna sau soft steam sauna, lasand totul in seama sistemului de control SaunaPro.

ECON D2

Sauna Pro - ECON D2Este un panou de control de unde se poate seta automat temperature intre 30 si 115 grade Celsius. De asemenea puteti control alumina din sauna cat si o eventuala ventilatie.
Timerul face posibila presetarea saunei astfel incat sa pornesca singura intr-un interval de pana la 24 ore.
Are inclusa protectie pentru supraincalzire si oprire automata.

Accesorii saune

Cromoterapie Neon Eco

Sauna Pro - Cromoterapie Neon EcoPentru instalare in tavan sau pe peretii saunei. Carcasa metalica cu rama de lemn si sticla. Contine 4 lampi florescente de culori diferite: albastru, verde, galben, rosu.

Cromoterapie LED Emolux

Sauna Pro - Cromoterapie LED EmoluxLampa cromoterapie RGB cu tehnologie inovativa LED. Controlul se face cu telecomanda wireless. Intensitatea luminii poate fi reglata, schimbul de culori se face lin, iar lumina colorata “umple” efectiv intreg spatiul cabinei de sauna. Posibilitati de reglare: o singura culoare, ciclu de culori (1-4 min), program “sunrise”, colour freeze.

Lampa sauna

Sauna Pro - Lampa saunaLampa oval din aluminiu rezistenta la caldura, cu duza ceramic (T150ºC). Lumina va fi difuza datorita abjurului din lemn foarte subtire.

Galetusa sauna

Sauna Pro - Galetusa saunaGaletusa din lemn de pin cu un design clasic cu doua inele de metal si interior de plastic pentru folosinta indelungata. Volum 5 l.

Clepsidra

Sauna Pro - Clepsidra din lemn cu nisip pentru aproximativ 15 min.

Termo-Higrometru

Sauna Pro - Termo Higrometru cu scala de la 1 la 120ºC pentru temperatura si de la 0 la 100% pentru umiditate relativa.

Usa sauna Basic

Sauna Pro - Usa sauna Basic Usa de sticla securizata de 6mm cu toc, cheder, maner lemn si inchidere pe magnet, culoare bronz sau clara.

Multicup

Sauna Pro - Multicup Pentru a aduce natura si relaxarea in sauna. Pentru a fi folosita cu cristale de sare pura Himalaia, saramura, ierburi dizolvate.

Schiţe saune ECO

Dimesiumile si formele prezentate sunt cu titlu informativ, saunele putand fi exectuate dupa dorintele dumneavoastra.

Schita Sauna Pro Eco

Schita Sauna Pro Eco

Schita Sauna Pro Eco

Menu