Penes Curcanul 14, Platinum Towers A51office@saunapro.ro

SaunaPro Panorama

SaunaPro Panorama are un design modern şi minimalist în care sticla dezvăluie toată frumuseţea saunei dar şi oferă senzaţia de spaţiu mărit şi o vedere a decorului din jur.

La fel ca toate modelele SaunaPro, cabinele Vista sunt complet variabile în ceea ce priveşte forma şi mărimea. Cabinele Panorama sunt construite din sticla si panouri modulare tip sandwich lambrisate orizontal cu bariera termica realizata din fibra de sticla cu folie de aluminiu. Astfel caldura va ramane sigur in sauna.

Detalii SaunaPro Panorama

Cabină saună Pin Finlandez, Hemlock, Cedru Rosu Canadian, Marupa, Meranti fara noduri
Bancute abachi pe 2 nivele; design transversal al sezutului
Bancuta superioara latime min. 50cm
Bancuta inferioara latime 30-50cm
Fara masca intre bancute
Spatar simplu din 2 reazeme
Tetiera pentru fiecare bancuta superioara
Uşă saună Sticla clara 8mm
Lumini saună Lampi cu abajur curbat
Sobă saună EOS
Control saună Emotec DC9000 sau DLF

Esenţe lemn

Toate modelele SaunaPro sunt construite din lemn de cea mai buna calitate. Principalele esente de lemn sunt importate din regiunile scandinave si Canada. De asemenea va punem la dispozitie esente de lemn exotic din Africa sau Indonezia.

Calitatea saunei este data in principal de lemnul din care este facuta.
Pentru tavan si peretii interiori lemnul folosit nu trebuie sa crape in conditiile variatii mari si constante de temperatura si umiditate. Molidul nordic, pinul finlandez , hemlock-ul si cedrul canadian, dar si meranti-ul indonezian sunt esente foarte potrivite pentru a indeplini aceste conditii.

Pentru banchete, tetiere , spatare lemnul trebuie sa indeplineasca cu totul alte conditii. Aceste piese de interior trebuiesc contruite dintr-un lemn care sa fie slab conductaor al caldurii si care sa nu crape. Foarte potrivit este abachi-ul african.

Pinul finlandez

Sauna Pro - Pinul finlandezPinul finlandez este un lemn de culoare deschisa, calda cu o textura vie a inlelor de crestere. Datorita concentratiei de pinosilvin degaja un miros specific imbietor.

Hemlock

Sauna Pro - HemlockEste un lemn ce creste cu precadere pe coasta de vest a Canadei si este caracterizat in principal de faptul ca aproape nu contine rasini. In plus textura lui foarte fina il face ideal pentru constructia saunelor.

Cedrul rosu Canadian

Sauna Pro - Cedrul rosu CanadianDupa cum ii spune si numele este un lemn cu nuanta rosiatica, cu o textura fina, iar faptul ca creste in regiuni cu temperature scazute ii confera o durabilitate ce il face foarte potrivit pentru saune.

Meranti

Sauna Pro - MerantiEste o estenta de lemn indonezian de culoare maro inchis si cu o duritate foarte mare. Saunele construite cu astfel de lemn arata deosebit.

Abachi

Sauna Pro - AbachiEste una din cele mai raspandite esente africane. Este de culoare deschisa iar principala lui proprietate este aceea ca este slab conductor de caldura si deci se incalzeste mai putin decat alte tipuri de lemn. Asta il face ideal pentru bancute, spatare si tetiere.

Sobe & control saune

Inima unei saune este soba electrica, cea care da puterea de incalzire. Pentru saunele de uz privat cel mai important este ca timpul de incalzire sa fie cat mai rapid. Sobele de sauna comercializate de noi sunt umplute cu roci vulcanice ce au o mare capacitate de a retine caldura si de a reactioan intensiv cand sunt stropite cu apa aromata.

Puterea unei sobe de sauna se alge in functie de marimea saunei, asfel pentru fiecare metru cub de volum al saunei ii este necesar 1 kW putere.

Pentru Soft Sauna sau Soft Steam Sauna vor fi echipate cu sobe special ce pot crea umiditate, umiditate ce va fi controlata ca si temperatura prin intermediul unui panou de control special.

Sobe Sauna Finlandeza

Sauna Pro - EOS ThermatEOS Thermat cu carcasa din inox vopsit in anthracite pearl, prindere pe perete.
Puteri intre 4.5÷9kW

Sauna Pro - EOS CuboEOS Cubo are o radiere optima a caldurii datorita cantitatii mai mari de pietre, montare pe pardoseala.
Puteri intre 7.5÷12kW

Sauna Pro - EOS EuroEOS Euro cu carcasa in 3 straturi din inox polisat, montare pe perete sau podea.
Puteri intre 7.5÷12kW

Sauna Pro - EOS FiliusEOS Filius are un design compact foarte potrivit pentru saunele mai mici, prindere pe perete.
Puteri intre 4.5÷7.5kW

Sauna Pro - EOS Euro-MaxEOS Euro-Max cu carcasa din aluminiu turnat sub presiune, montare pe pardoseala.
Radiere optimizata a caldurii datorita cantitatii mari de pietre.
Puteri intre 9÷15kW

Sobe sauna Soft Steam

Sauna Pro - EOS Bi O ThermatEOS Bi-O Thermat, soba cu evaporator inclus pe lateral.
Bol pentru ierburi aromate asezat deasupra evaporatorului.
Carcasa din inox vopsit in anthracite pearl, prindere pe perete.
Puteri intre 6÷9kW

Sauna Pro - EOS Bi O FiliusEOS Bi-O Filius are un design compact foarte potrivit pentru saunele mai mici, cu evaporator si bol pentru ierburi aromate inclus.
Puteri intre 4.5÷7.5kW

Sauna Pro - EOS Bi O MaxEOS Bi-O Max cu carcasa din aluminiu turnat sub presiune, montare pe pardoseala.
Radiere optimizata a caldurii datorita cantitatii mari de pietre.
Include evaporatorul si duza de aburi sub bolul de ierburi aromate.
Puteri intre 9÷15kW

Sauna Pro - EOS Bi O GermaniusEOS Bi-O Germanius are o radiere optimizata a caldurii datorita cantitatii mari de pietre.
Desing atractiv ce permite vizualizarea rezistentelor incinse.
Puteri intre 9÷18kW

Sauna Pro - EOS Bi O StarEOS Bi-O Star cu carcasa in 3 straturi din inox, este destinat in special uzului public.
Include evaporatorul si duza de aburi sub bolul de ierburi aromate.
Puteri intre 15÷30kW

Sobe sauna uz public

Sauna Pro - EOS P1EOS P1 cu carcasa interioara si exterioara din inox, montare pe pardoseala.
Puteri de 12KW & 15kW

Sauna Pro - EOS GoliathEOS Goliath cu tripla carcasa si o cantitate mare de pietre pentru o incalzire foarte buna.
Puteri de 18KW & 36kW

Sauna Pro - EOS GermaniusEOS Germanius cu carcasa din profile de aluminiu extrudat, montare pe pardoseala.
Radiere optimizata a caldurii datorita cantitatii mari de pietre.
Desing atractiv ce permite vizualizarea rezistentelor incinse.
Puteri intre 12÷18kW

Sauna Pro - EOS SaunadomeEOS Saunadome potrivita pentru o amplasare central in sauna.
Desing atractiv din inox cu o cantitate uriasa de pietre.
Puteri intre 9÷18kW

Panouri control

Creierul fiecarei SaunaPro este un sistem inteligent de control. Aceste panouri de control modern nu controleaza doar temperature ci intreaga atmosfera din sauna. Astfel poti alege intre a face sauna, soft sauna sau soft steam sauna, lasand totul in seama sistemului de control SaunaPro.

Sauna Pro - ECON D2ECON D2
Este un panou de control de unde se poate seta automat temperature intre 30 si 115 grade Celsius. De asemenea puteti control alumina din sauna cat si o eventuala ventilatie.
Timerul face posibila presetarea saunei astfel incat sa pornesca singura intr-un interval de pana la 24 ore.
Are inclusa protectie pentru supraincalzire si oprire automata.

Sauna Pro - EMOTEC DC9000 DLFEMOTEC DC9000 & DLF
Panou de comanda cu un ecran mare si usor de citit. Temperatura poate fi reglata intre 40 si 110 grade Celsius, se poate preseta cu pana la 24 ore si poate controla ventilatia cat si intensitatea luminii.
Contine de asemenea protective la supraincalzire cat si posibilitatea de a seta timpul de functionare pana la 3 sau 6 sau 12 ore, ceea ce il face potrivit si pentru saunele de uz public.
Optional poate fi echipat cu un modul de control al sistemului de cromoterapie.

Sauna Pro - EMOTEC HCS 9003 DLFSteam EMOTEC HCS 9003 &DLF
Identic ca infatisare cu variant Komfort, dar cu posibilitatea de a regla umiditatea din sauna pentru temperature cuprinse intre 30 si 70 de grade celsius. Sistemul de evaporare poate porni la interval regulate de timp sau se poate controla umiditatea printr-un sensor de umiditate additional.
Toate celelalte caracteristici de la vaiante Komfort se regasesc si aici.

Sauna Pro - EMOTOUCHEMOTOUCH
Touchpanel cu ecran mare si color potrivit atat pentru saune private cat si publice.
Posibilitatea de control al temperaturii si umiditatii, limitarea incalzirii la 6 , 12 ore sau nelimitat, presetarea pornirii pana la 24 ore. Control pentru intensitatea luminii si a ventilatorului.

Accesorii saune

Cromoterapie Neon Light

Sauna Pro - Cromoterapie Neon EcoPentru instalare in tavan sau pe peretii saunei. Carcasa metalica cu rama de lemn si sticla. Reproducere a culorilor cu noua tehnologie “neon light” pe toata suprafata cu o tranzitia lina de la o culoare la alta. Control optional prin panoul de comanda SaunaPro Panorama.

Cromoterapie LED Emolux

Sauna Pro - Cromoterapie LED EmoluxLampa cromoterapie RGB cu tehnologie inovativa LED. Controlul se face cu telecomanda wireless. Intensitatea luminii poate fi reglata, schimbul de culori se face lin, iar lumina colorata “umple” efectiv intreg spatiul cabinei de sauna. Posibilitati de reglare: o singura culoare, ciclu de culori (1-4 min), program “sunrise”, colour freeze.

Lampa sauna

Sauna Pro - Lampa saunaLampa oval din aluminiu rezistenta la caldura, cu duza ceramic (T150ºC). Lumina va fi difuza datorita abjurului din lemn foarte subtire.

Galetusa sauna

Sauna Pro - Galetusa saunaGaletusa din lemn de pin cu un design clasic cu doua inele de metal si interior de plastic pentru folosinta indelungata. Volum 5 l.

Clepsidra

Sauna Pro - ClepsidraClepsidra din lemn cu nisip pentru aproximativ 15 min.

Termo-Higrometru

Sauna Pro - Termo HigrometruTermo-Higrometru cu scala de la 1 la 120ºC pentru temperatura si de la 0 la 100% pentru umiditate relativa.

Usa sauna Basic

Sauna Pro - Usa sauna BasicUsa de sticla securizata de 6mm cu toc, cheder, maner lemn si inchidere pe magnet, culoare bronz sau clara.

Usa sauna Premium

Sauna Pro - Usa sauna PremiumUsa de sticla securizata de 8mm cu toc, cheder, maner inox- lemn si inchidere pe magnet, culoare clara.

Multicup

Sauna Pro - MulticupPentru a aduce natura si relaxarea in sauna. Pentru a fi folosita cu cristale de sare pura Himalaia, saramura, ierburi dizolvate.

Iluminari fibra optica Cariitti

Creat din multe spoturi individuale de fibra optica, lumina este generata de un proiector cu una sau mai multe culori. Efectul stelutelor de pe tavanul saunei este unul de mare efect.

BOL pentru apa iluminat

Sauna Pro - Bol iluminat

CLEPSIDRA cu nisip iluminata

Sauna Pro - Clepsidra iluminata

NORTHEN LIGHTS pentru a pune in valoare spatarele saunei

Sauna Pro - NORTHEN LIGHTS

TERMO-HIGROMETRU iluminat din sticla satinata si inox

Sauna Pro - TERMO HIGROMETRU iluminat

TORTA iluminata din inox polisat, lemn si sticla satinata

Sauna Pro - Torta iluminata

Schiţe SaunaPro Panorama

Dimesiumile si formele prezentate sunt cu titlu informativ, saunele putand fi exectuate dupa dorintele dumneavoastra.

Schiţe Sauna Pro Panorama

Schiţe Sauna Pro Panorama

Schiţe Sauna Pro Panorama

Schiţe Sauna Pro Panorama

Menu