Penes Curcanul 14, Platinum Towers A51office@saunapro.ro

Wellness & SPA

Unul din cele placute si relaxante moduri de a-ti petrece timpul liber este sa fii mangaiat si masat de jeturile unui spa. Acesta imbina racoarea apei cu forta jeturilor, masajul fiind atat pentru relaxare cat si cu un efect terapeutic.

Wellness & SPA

Spa-urile pot veni ca o completare alaturi de piscina sau pot inlocui piscina acolo unde spatiul este restrans.

De-a lungul timpului spa-urile au devenit masinarii din ce in ce mai complexe. In dotarile unui spa modern pe langa zecile de jeturi de apa si de aer apar sistemele audio si video integrate.

Beneficiile masajului apa-aer ale spa-ului sunt date de apa incalzita, ozonificata si de ergonomicitatea modelata a cuvei cu locuri in pozitia sezut sau lungit, fiecare loc beneficiind de diferite tipuri de jeturi ce actioneza in diferite puncte asupra corpului.

Spa-uri supraterane

Catalina Spa

Dupa 40 de ani de cautare a perfectiunii si de ascultare a dorintelor clientului Catalina Spa se afla astazi in fruntea producatorilor de spa-uri la nivel mondial avand cele mai bune performante si confort.

Vezi mai multe detalii despre Catalina Spa →

EuroSpa

Gama Eurospa ofera cea mai buna combinatie de dotari, design si pret fata de orice brand din piata de spa-uri.

Vezi mai multe detalii despre EuroSpa →

Spa-uri ingropate

Spa public

Cazile cu hidromasaj pentru uz public sunt facute prin mulare in vacuum din cel mai fin acryl intarit cu polyester laminat.

Vezi mai multe detalii despre Spa public →

Spa familial semipublic

Cazile cu hidromasaj pentru uz public sunt facute prin mulare in vacuum din cel mai fin acryl intarit cu polyester laminat. Spa-urile sunt livrate fie cu picioare reglabile din aluminiu fie cu masca PVC.

Vezi mai multe detalii despre Spa familial semipublic →

Menu